تحقیق و بررسی زندگی افراد موفق نشان می دهد که این افراد برای رسیدن به موفقیت از منابع درونی و بیرونی استفاده کرده اند . در بعد درونی این افراد با استفاده از نیروهای ذهنی ،توانایی های قسمت چپ و راست مغز و تغییر افکار و باورهای خود و در بعد بیرونی با یادگیری و استفاده از اهرم های موفقیت (تجربیات افراد ) توانسته اند تحولات شگرفی را در زندگی خود و دنیای پیرامون خود خلق کنند . مطالعه و یادگیری در دنیایی که اطلاعات در هر دو سال یک بار کهنه می شوند و اطلاعات جدیدی ظهور می کنند یکی از راهبردهای این افراد برای موفقیت است . سایت راه موفق به منظور ارایه دوره های آموزشی موفقیت ،ارایه تجربیات افراد موفق ، ارایه محصولات گوناگون در زمینه موفقیت و ... ایجاد شده است. در کنار این امر بزرگ این سایت آشنا نمودن دانش آموزان ، دانشجویان و ... با اصول موفقیت و مسیرهای موفقیت طی شده توسط افراد موفق را یکی از اهداف خود قرار داده است.

محل لوگو

اورمان شیدا


نام و نام خانوادگی : اورمان شیدا

تاریخ تولد : 27 مرداد 1383

مقطع تحصیلی :کلاس هفتم مقطع دبیرستان

معدل : 18.5

محل تحصیل : دبیرستان دانش پژوه شهر اردبیل

شغل دلخواه آینده :ساختمان سازی در ایران و خارج

اورمان شیدا
انتشار : ۱ تیر ۱۳۹۶

محمد احمدی نفر اول کنکور تجربی سال 1395


محمد احمدی نفر اول کنکور تجربی سال 1395

محمد احمدی درسال 1372 درشهر تربت جام استان خراسان رضوی متولد شد. در سال 1391 در آزمون سراسری رشته ریاضی با کسب رتبه 2 در منطقه 3دررشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل می گردد. در سال 1394 با انصراف از تحصیل در رشته مهندسی برق در کنکور رشته تجربی شرکت کرد و نفر اول کنکور رشته تجربی در سال 1395 شد.محمد احمدی سه سال در آزمون‌های کانون شرکت می کند و از نظر ایشان مهمترین فاکتور اصلی که کانون دارد برنامه راهبردی‌ آن است.

توکل به خدا ، سپس همت و تلاش زیاد و همراهی خالصانه والدین از جمله عوامل موفقیت محمد احمدی در آزمون سراسری سال 1395بوده است.

کار مطالعه درامتحان کنکور را از مهرماه 94 در منزل شروع می کند و از کلاس های خصوصی استفاده نمی کند. میانگین مطالعه روزانه او 12 ساعت بوده است و در این مدت تفریحات لازم و مناسب را در برنامه خود داشته است.درس زیست شناسی را بدون شرکت در کلاس های تقویتی و آموزشی در منزل فرا می گیرد. داشتن ذهن واضح و شفاف آگاهی نسبت به کار و مسیر از دیگر پارامترهای تاثیر گذار در موفقیت محمد احمدی بوده است.

محمد احمدی قصد دارد در رشته پزشکی ادامه تحصیل داده و پس از گذراندن دوره عمومی در زمینه مغز و اعصاب تخصص بگیرد.

درصدهای دروس محمد احمدی در کنکور سال 1395 به شرح ذیل بوده است:

زیست 87 درصد، ریاضی 100 درصد ، شیمی 92 درصد ، فیزیک 91 درصد، زمین شناسی 48 درصد ، ادبیات 100 درصد ، عربی 100 درصد ، زبان 100 درصد، دینی 100 درصد .

محمد احمدی نفر اول کنکور تجربی سال 1395
انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶

دکترمانوئل بربریان پدر زمین ساخت ایران


دکترمانوئل بربریان پدر زمین ساخت ایران

 مانوئل بربریان در سال 1324 درشهر تهران متولد شد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در شهر تهران به پایان رساند و با كسب رتبه اول در سال 1343 از دبیرستان خوارزمى فارغ التحصیل گردید. تحصیلات کارشناسی را در رشته زمین شناسی گروه زمین شناسى دانشگاه تهران تمام کرد و با كسب رتبه اول در سال 1347 در این رشته فارغ التحصیل شد. در سال 1356 برای ادامه تحصیل به کشور انگلستان رفت و در رشته ژئوفیزیک دانشگاه کمبریج به تحصیل پرداخت و با تخصص لرزه زمین ساخت و لرزه شناسی زلزله از این داشگاه در سال 1981 فارغ التحصیل گردید . پس از بازگشت به کشور در طی سال های 69-1360 در دوره کارشناسی زمین شناسی دانشگاه تهران وکارشناسی ارشد زمین شناسی ساختمانی- زمین ساخت در دانشگاه تربیت مدرس به تدریس پرداخت. در سال 1369به عضویت هیات مدیره مؤسسه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله کشور در آمد.

دکتر مانوئل بربریان درسال 1990 عازم کشور آمریکا گردید تا فعالیت های تحقیقاتی خود بر روی ایران را در آنجا ادامه دهد. مانوئل بربریان در تدوین نخستین کاتالوگ زمین لرزه ایران در یونسکو شرکت داشت و از سال1992 به عنوان متخصص زمین شناسی و محیط زیست در مؤسسه ناجاریان شهر نیوجرسی آمریکا مشغول فعالیت است. دکتر بربریان با بیش از 22 سال تجربه دانشگاهی بیش از 250 مقاله در زمینه زمین ساخت و لرزه شناسی و محیط زیست نگاشته است.

در سال 1364 در مراسم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران یکی از کتب وی موفق به دریافت جایزه ویژه این مراسم شد.

در سال 1377 انجمن زمین شناسی ایران وی را به عنوان اولین زمین شناس نمونه سال اتتخاب کرد.

 فعالیت های تحقیقاتی و اجرایی
- کارشناس سازمان زمین شناسى كشور

- نماینده سازمان زمین شناسى كشور در همایشهاى بین المللى

- معاونت و ریاست بخش زمین ساخت و لرزه زمین ساخت سازمان زمین شناسى كشور

- مدیر طرح بم- زاهدان در پروژه شناسایی زمین شناسی- معدنی

- مشاور علمی رئیس سازمان زمین شناسی کشور

- مشاور در انتخاب ساختگاه و مطالعات لرزه زمین ساخت و خطر زمین لرزه نیروگاه هسته ای بوشهر.

- مشاور در مطالعات لرزه زمین ساخت و خطر زمین لرزه خط لولۀ گاز پارس

- بررسی زمین لرزه و خط زمین لرزه – گسلش در تهران و حومه ، قزوین و حومه، همدان،قم و زنجان

- بررسی زمین لرزه و خط زمین لرزه – گسلش حوضۀ آبریز شمال بندر عباس

- بررسی زمین لرزه و خط زمین لرزه – گسلش حوصۀ آبریز باختر جازموریان

بررسی زمین لرزه و خط زمین لرزه – گسلش پالایشگاه گاز سرخون در شمال بندر عباس

 

دکترمانوئل بربریان پدر زمین ساخت ایران
انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶

دکتر علی عامری: استادیار دانشگاه تبریز


دکتر علی عامری: استادیار دانشگاه تبریز

دکتر علی عامری در سال 1333 در روستای فروان شهرستان گرمسار استان سمنان چشم به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان مهرگان فروان و متوسطه را در دبیرستان سهراب شهر آرادان به پایان رساند. پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و متوسطه عازم کشور هندوستان گردید و در سال 1982 تحصیلات کارشناسی را در رشته زمین شناسی دانشگاه مدرس هندوستان به پایان رسانید و پس از آن تحصیلات کارشناسی ارشد را شروع و در سال 1984 دانشنامه کارشناسی ارشد زمین شناسی را از همین دانشگاه دریافت کرد . علی عامری دکتری با گرایش پترولوژی و مینرالوژی را از دانشگاه مدرس هندوستان در سال 1990 دریافت نمود. دکتر علی عامری از سال 1370همکاری با دانشگاه تبریز را آغاز و از اعضای هیات علمی گروه زمین شناسی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز بود . بلور شناسی هندسی ، کانی شناسی و آتشفشان شناسی از جمله دروسی بودند که در دوره کارشناسی به تدریس آنها می پرداخت.از جمله ویژگی های بارز دکتر علی عامری مهربانی و عطوفت با دانشجویان بود . ارایه چهار مقاله در مجلات علمی - پژوهشی داخلی و چهل مقاله در کنفرانس های داخلی و خارجی از جمله فعالیت های علمی دکتر علی عامری می باشد. هدایت بیست پایان نامه کارشناسی ارشد و سه پایان نامه دکتری از جمله فعالیت های علمی و آموزشی ایشان در دانشگاه به شمار می آیند.

دکتر علی عامری کتاب واژه نامه جامع زمین شناسی که در سال 1380 به چاپ رسیده و در سال 1385 تجدید چاپ شده است را به رشته تحریر در آورده است.

دکتر علی عامری در تاریخ 15/11/1389 مصادف با سالروز روز شهادت حضرت امام رضا (ع) دار فانی را وداع گفت و به دیار باقی شتافت .

دکتر علی عامری: استادیار دانشگاه تبریز
انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶

علی ثقفی: آفریننده مکتب نظری حسابداری در ایران


علی ثقفی: آفریننده مکتب نظری حسابداری در ایران

دکتر علی ثقفی که بسیاری او را آفریننده مکتب نظری حسابداری در ایران می دانند در سال 1323 در شهر قزوین به دنیا آمد . پدر و مادر علی ثقفی فرهنگی بودند . در سه سالگی مادرش به دیار باقی می شتابد و علی ثقفی دوران تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در سایه حضور پدر خود با موفقیت پشت سر می گذارد و دیپلم ریاضی خود را از دبیرستان محمد قزوینی شهر قزوین در سال 1341 دریافت می کند. بعد از اتمام تحصیلات دوره دبیرستان شغل معلمی را در دوره سپاه دانش انتخاب کرد . در سال 1345 با نام‎نویسی در موسسه عالی حسابداری در رشته حسابداری تحصیلات عالی خود راشروع کرد و در بهمن سال ۱۳۴۹ مدرک کارشناسی حسابداری از موسسه عالی حسابداری شرکت ملی نفت ایران را دریافت کرد.

در سال ۱۳۵۱ برای شروع تحصیلات تکمیلی به آمریکا سفر کرد و دوره کارشناسی ارشد حسابداری را در دانشگاه ایندیانا آغاز کرد.
علی ثقفی در سال ۱۳۵۳ دوره کارشناسی ارشد حسابداری را با معدل ۱۹٫۸ در دانشگاه ایندیانا به پایان رساند و تحصیل در دوره دکتری حسابداری را در دانشگاه میزوری آغاز کرد. و همزمان با تحصیلات خود دروس اصول حسابداری صنعتی ۱ و ۲ و حسابداری ۱ و ۲ را نیز در این دانشگاه تدریس می‎کرد. دکتر علی ثقفی در سال ۱۳۵۶ مدرک دکتری حسابداری را از دانشگاه میزوری آمریکا دریافت کرد. پس از دریافت درجه دکترا در همان سال دانشگاه میزوری وی را به عنوان استادیار جذب کرد. علی ثقفی دروس حسابرسی، حسابداری پیشرفته و اصول حسابداری را به مدت سه سال در این دانشگاه تدریس کرد.

دکتر علی ثقفی در سال 1359 به ایران باز می گردد و تدریس در دانشگاه را آغاز می کندو پس از ورود به ایران در مؤسسه عالی بازرگانی ، دانشکده حسابداری شرکت نفت و دانشگاه شهید بهشتی به تدریس می پردازد . پس از بازگشایی دانشگاه‎ها به تدریس در دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امام صادق، دانشگاه الزهرا، و دانشکده حسابداری دانشگاه صنعت نفت در سطوح کارشناسی تا دکتری می پردازد. در سال۱۳۷۷ عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی می شود و از شهریور ۱۳۹۲ ریاست دانشکده حسابداری و علوم مالی دانشگاه علامه طباطبایی را عهده دار می شود که تاکنون نیز ادامه دارد. او در طی سال های۱۳۷1-۱۳۷3 رئیس دانشکده حسابداری و علوم مالی دانشگاه صنعت نفت بوده است.

دکتر علی ثقفی را به سبب بنیان‎گذاری دوره‎های کارشناسی ارشد و دکتری حسابداری و راه‎اندازی مجلات دانشگاهی حسابداری آفریننده مکتب نظری حسابداری در ایران می‎دانند.

خلاصه ای از سوابق کاری و حرفه ای :

- بنیان‎گذار و نخستین رئیس انجمن حسابداری ایران

- نخستین دبیرکل جامعه حسابداران رسمی ایران

- معاونت بررسی قیمتها و عضو هیئت مدیره سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان وزارت بازرگانی

- نخستین دبیرکل کانون نهادهای سرمایه‎گذاری ایران
- کارمند وزارت امور اقتصادی و دارایی، ممیز مالیاتی
- مدیر و شریک موسسه حسابرسی فن‎پال، ایران
- ناظر مالی وزارت بازرگانی در شرکت دیران
- مدیر مالی فروشگاه‎های زنجیره‎ای قدس
- عضو هبئت مدبره و معاون بررسی قیمت‎ها، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان
- مدیر تدوین استانداردهای حسابداری، سازمان حسابرسی

خلاصه‎ای از مسئولیت‎های دانشگاهی

- همکاری و سرپرستی علمی همایش‎های ملی حسابداری در ایران

- رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی

- رئیس دانشکده حسابداری و علوم مالی دانشگاه صنعت نفت

- مدیر گروه حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی

- راه‎اندازی و سرپرستی دوره دکتری حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی

- راه‎اندازی و سرپرستی دوره دکتری حسابداری دانشگاه تهران؛

- راه‎اندازی و سرپرستی دوره کارشناسی ارشد و دکتری حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات؛

- راه‎اندازی و سرپرستی دوره کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه تربیت مدرس

خدمات تالیفی

- بنیان‎گذار و عضو هیئت تحریریه مجله علمی-پژوهشی مطالعات حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی

- بنیان‎گذار و عضو هیئت تحریریه مجله علمی-پژوهشی دانش و پژوهش حسابداری، انجمن حسابداری ایران

- بنیان‎گذار مجله علمی-پژوهشی بررسی‎های حسابداری

- بنیان‎گذار و سردبیر مجله علمی-پژوهشی تحقیقات حسابداری و حسابرسی ، انجمن حسابداری ایران

- عضو هیئت تحریریه مجله علمی-پژوهشی تحقیقات مالی ، دانشگاه تهران.

- بنیان‎گذار و سردبیر مجله علمی-ترویجی مطالعات حسابداری و حسابرسی ، انجمن حسابداری ایران

- همکاری با سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی (سمت) – وابسته به شورای عالی انقلاب فرهنگی – برای تهیه و تدوین کتب درسی رشته حسابداری.

- همکاری با دانشگاه پیام نور در تهیه و تدوین کتب درسی حسابداری.

- هم‎کاری مستمر با سازمان حسابرسی

کتاب های منتشر شده

ثقفی ،علی ، نظریه‌های حسابداری (جلد اول) انجمن حسابداری ایران ، مرداد۱۳۹۲.

مقالات و پایان نامه ها

نگارش مقالات متعدد و راهنمایی بیش از 100 پایان نامه کارشناسی ارشد و 15 پایان نامه دوره دکترا.

علی ثقفی: آفریننده مکتب نظری حسابداری در ایران
انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶

پی یر امیدیار ،تأسیس کننده و مدیر شبکهeBay


پی یر امیدیار ،تأسیس کننده و مدیر شبکهeBay

پیر مُراد امیدیار در۲۱ ژوئن سال ۱۹۶۷ درشهر پاریس کشور فرانسه چشم به جهان گشود . قبل از مهاجرت به آمریکا نام او پرویز بود که بعد از مهاجرت به آمریکا به پیر تغییر نام داد . پدر پیر امید یار جراح اورولوژی بود و با تلاش زیاد توانست در دانشگاه جانز هاپکینز ایالات متحده کار پیدا کند. نام مادر او الهه میرجلالی امیدیار و از اساتید دانشگاه سوربون و یک زبان‌شناس بود. او در سن ۶ سالگی به خاطرکار پدر به همراه خانواده به کشور آمریکا (ایالت مریلند) مهاجرت می‌کند. لازم به ذکر است والدین پیر ایرانی بوده که برای تحصیل به فرانسه آمده بودند و آن‌جا با هم آشنا شده و ازدواج می‌کنند. پیر امیدیار دوران تحصیلات مدرسه را در شهر واشنگتن دی سی به پایان رساند.

علاقه پیر امیدیار به کامپیوتر در کلاس نهم در دبیرستان سنت اندروی ایالت مریلند شروع شد. اولین برنامه‌ی رایانه‌ای خودش را کتاب‌خانه‌ی همین دبیرستان و در سن ۱۴ سالگی نوشت. پیر امید یار سر کلاس‌های درس حضور نمی یافت و برای کار با کامپیوتر به آزمایشگاه می‌رفت و دفعات متوالی به‌خاطر غیبت از کلاس درس جریمه گردید. مدیر همان مدرسه متوجه علاقه‌ پیر به رایانه و برنامه‌نویسی شد و بر آن شد که پیر را در این مسیر هدایت کند. او از پیر درخواست کرد برای کتاب‌خانه‌ مدرسه برنامه‌ای بنویسد که خودش کارت‌های راهنمای کتاب‌ها را چاپ کند در عوض بابت کارش ساعتی ۶ دلار هم دست‌مزد بگیرد.که همین کار انگیزه‌ای شد برای تلاش هدفمند در این زمینه. امیدیار بعد از دیپلم، تحصیلات دانشگاهی را در شهر تافتس ایالتماساچوست به پایان رسانید و در رشته‌ی علوم رایانه کارشناسی گرفت.

پیر امیدیار که با «پالما وزلی» ازدواج کرده صاحب سه فرزند است.

در دوره‌‎ تحصیلات کارشناسی در شرکت کلریس یکی از شرکت‌های زیرمجموعه‌ی اپل مشغول فعالیت شد و در آن‌جا یک برنامه‌ی مدیریت حافظه برای کمک به برنامه‌نویسان مکینتاش اپل نوشت.

درسال ۱۹۹۱ پیر به همراه سه تن از دوستانش یک شرکت نرم‌افزاری تاسیس کردکه از دل این شرکت ، یک وبگاه تجارت الکترونیک به نام eShop بیرون آمدکه توجه شرکت مایکروسافت را به خود جلب کرد. درسال ۱۹۹۶شرکت مایکروسافت این شرکت را از امیدیار و شرکایش خریداری کرد. در سن ۲۸ سالگی پیر امیدیار شرکت eBay را به راه انداخت و در ابتدا به عنوان یک فعالیت تفریحی و جانبی به این سایت توجه می کرد.

eBay سایتی است که مردم می توانند از سراسر جهان کالاهایی را درون این سایت قرار داده تا بازدیدکنندگان آن را در صورت تمایل انتخاب نموده و مبلغی را بابت آن جنس پیشنهاد دهند. در نتیجه فروشنده کالای خود را به کسی می فروشد که بالاترین قیمت را برای خریداری کالای او پیشنهاد دهد.

در سال ۲۰۰۵ پی یر امیدیار با کمک همسر خود با سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیون دلار یک بنیاد خیریه را راه اندازی کرد. این بنیاد دانشجویانی با توانمندی بالا ولی از نظر مالی ضعیف را بورسیه می داد.

تا سپتامبر ۲۰۱۶ طبق برآورد مجله‌ی فوربز دارایی او بالغ بر ۸٫۱ میلیارد دلار بود و با این دارایی ثروتمندترین ایرانی به‌حساب می‌آید.

توصیه های پیر امید یار برای موفقیت :
۱– امتحان کنيد.

2- دنبال علايق تان برويد.

3– از چيزهاي اطرافتان ايده بگيريد.

4- هر چيزي امکان پذير است.

5- کسب سود را هدف اصلي خود قرار ندهيد، سود خودش مي آيد !

6– به فکر کمک کردن به مردم هم باشيد!

7 - يک کار جديد انجام دهيد.

8- احترام به ديگران فراموش نشود.

9- از افراد متخصص کمک و راهنمايي بگيريد

پی یر امیدیار ،تأسیس کننده و مدیر شبکهeBay
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

بيژن پاکزاد : طراح و تولیدکننده عطر و ادکلن


بيژن پاکزاد : طراح و تولیدکننده عطر و ادکلن

بیژن پاکزاد در پانزدهم فروردین سال1323 در تهران متولد شد . بیژن برای تحصيل به مدرسه ثروتمندان سوئيسی رفت و در آنجا با شاهزاده هاي بزرگ مانند پرنس ريتر همكلاسي شد . بیژن در سن ۱۸ سالگی به ادامه تحصیل در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه پرداخت . پس از پایان تحصیلات رشته مهندسی شیمی به تحصیل در رشته طراحی لباس در دانشگاه ميلز در شهر سنت گال روی آورد . آخرین زمینه تحصیلی تحصیلی بیژن پاکزاد رشته بازاریابی بود . بیژن پاکزاد دو بار ازدواج کرد. از همسر اولش یک دختر به نام دانیلا دارد که در حال حاضریکی از طراحان مشهور است و کار پدر را دنبال می کند . از همسر دوم نیز یکدختر به نام الکساندرا و یک پسر به نام نیکلاس دارد .

بیژن پاکزاد سرانجام در روز 26 فروردین سال1390 درسن71 سالگی در محل کارش دچار سکته مغزی شد و درگذشت. پس از مرگ وی اداره کمپانی بیژن به عهده فرزندانش الکساندرا ، دانیلا و نیکلاس می باشد. دارایی خالص بیژن در زمان مرگ معادل50 میلیون دلار بود.

بيژن پاکزاد طراح و تولیدکننده سرشناس عطر و ادکلن و لباس‌های مردانه و از عرضه كنندگان گران ترين اقلام و سفارشات، براي پولدارترين افراد از کشورهای مختلف جهان است. محصولات بیژن که با نام تجاری بیژن شناخته می شود، برنده جوايز بهترین های جهان در عرصه مد و لباس و عطر و ادكلن براي طبقات مرفه بوده است.

بیژن در مدرسه سليقه آدم هاي پولدار را پیدا کرد و دریافت که به چه شكلي مي توان نظر پولداران را براي خريد و سفارش اجناس به سوي خود جلب كرد . تعداد زيادي از مشتريان سال های بعد بيژن در همان مدرسه سوئيسي شناسايي و شكار شدند . بیژن پاکزاد طراحی را در کشور آلمان یاد گرفت و اولین بوتیک مدرن در مراجعه به ایران را در تهران تأسیس کرد. او سپس بوتیک سسیل جی را افتتاح کرد که محل خرید اعضای خانواده سلطنتی، دولتمردان و ثروتمندان ایران بود.
بیژن پاکزاد در سن 29 سالگی به آمریکا مهاجرت کرد و3 سال پس از آن بوتیک مشهور خود را افتتاح نمود . این بوتیک کاخی به سبک مدیترانه اى بود که اندکی بعد گرانترین فروشگاه دنیا نام گرفت. در این فروشگاه بیژن پاکزاد عمدتاً لباس، عطر و ادکلن که توسط خودش طراحی شده بود، به مشتریان سرشناس خود ارایه می کرد. طراحی های زیبای بیژن نه تنها برایش جوایز متعددی به ارمغان آورد بلکه بسیاری از مردان مشهور جهان از جمله باراک اوباما، جورج دبلیو بوش، رونالد ریگان، سلطان ثروتمند برونئیو ... را مشتری همیشگی خود ساخت.

یکی از ویژگی های بارز بیژن پاکزاد هوش و ذکاوت و وقت شناسی خاص او بود. او برای هر کسی که سراغش میرفت عطر خاص با رایحه متفاوت تولید میکرد. عطرهای بیژن، هم به دلیل رایحه شرقی شان و هم بسته بندی های متفاوتشان از شهرتی جهانی برخوردار هستند.ایشان در صنایع دیگر هم فعالیت داشت؛ صنایعی مانند اسلحه سازی و اتومبیل.

بیژن پاکزاد مهمترین عوامل موفقيت خود را عوامل ذیل می داند:

آگاهی نسبت به توانمندیهای خود، سرمايه‌گذاري روي دانايي خويش، نقش خانواده، داشتن اهداف بزرگ،توجه به تحقيقات بازاريابي، توجه به كيفيت، توجه به مديريت ارتباط با مشتريان ، عشق به كار و تعيين بازار هدف

بيژن پاکزاد : طراح و تولیدکننده عطر و ادکلن
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

احد عظیم زاده : موفق ترین تاجر فرش در دنیا


 احد عظیم زاده : موفق ترین تاجر فرش در دنیا

احد عظيم‌زاده موفق ترین بیزینس من فرش دستباف در دنیا در ۱۰ آذر ۱۳۳۶ در روستای اسفنجان شهرستان اسكو به دنیا آمد. در عنفوان کودکی و در هفت سالگی پدر خود را از دست داد.به دلیل مشکلات مالی نتوانست به مدرسه برود و پس از رفتن به كلاس اول مجبور شد پشت دار قالي نشسته و قالی بافی کند. تا سن ۱۳ سالگي روزها قالي بافته و شب‌ها درس مي‌خواند.

كار خودش را با به دوش كشيدن قالي‌هاي كوچك و پشتي و بردن آن از اسفنجان يا اسكو براي فروش آغاز می کند و در آغاز كار از هركدام از آنها يك يا دو تومان سود مي‌كرده است. پنج سال این رویه کاری را ادامه می دهد. احد عظیم زاده می گوید : پشتكار و اعتقاد به هدف با توكل به خدا تحمل سختي‌ها را آسان مي‌كرد.

در سن ۱۸ سالگي ۲۰ هزار تومان پس‌انداز می کند ، اما به دلیل فشارهای مختلف مجبور به ترك تحصيل می شود. پس از مسافرت به آلمان و سویس ایده اصلی خود را از یک تاجری می آموزد: فرش گرد بباف. پس از آن کار خودش را در یک ساختمان اجاره ای با خريد یک دستگاه با ۱۰ درصد نقد و بقيه اقساط و خرید قسطي ابريشم در روستای اسفنجان آغاز و شروع به بافتن فرش گرد می کند . پس از بافتن چند نمونه سر و كله تاجران آلماني پيدا شده و به روستای اسفنجان آمدند.
در اولين معامله آقای عظیم زاده تاجران ۶٫۵ ميليون تومان نقد و شش ميليون تومان هم چك می پردازند. احد عظیم زاده پس از رونق گرفتن كسب و كارش صادرات خود را به ايتاليا، آلمان ، انگليس ،سوئيس، بلژيك و ديگر كشورها آغاز می کند. آقای عظیم زاده با مسافرت های زیاد و بازديد از موزه‌هاي فرش كشورها از طرح‌های آنها اقتباس و يا عكس مي‌گرفته و با الهام از آنها و تلفيق طرح‌ها، ايده‌هاي نو بيرون مي‌داده است و در اين مدت با سليقه مشتريان آشنا می شود و اصول كار خودش را پيدا می کند.

یکی دیگر از اصول آقای احد عظیم زاده اصل احترام به مشتري است. آقای عظیم زاده در حال حاضر ساخت بزرگ‌ترين پروژه هتل كشور را در دست اجرا داردکه تاكنون ۱۸۰ ميليارد تومان در اين پروژه سرمايه‌گذاري كرده‌ است.

آقای عظیم زاده هدف خود را كارآفريني می داند. در حال حاضر۱۰۷۰ بچه يتيم را زير پوشش دارد و با خود تعهد کرده است که هر سال ۱۰۰ بچه به آنها اضافه كنم. ایشان وصيت كرده‌است وقتي مردم تا ۱۰ سال بعد از عمرم هر سال ۱۰۰ بچه يتيم اضافه شود و مخارج همه يتيم‌ها را از محل ارثم بپردازند. بعد از ۱۰ سال هم اگر بازماندگانم لياقت داشتند، راه من را ادامه مي‌دهند. آقای عظیم زاده در تهران ۲ فروشگاه بزرگ فرش و در توكیو هم انبار فرش دارد.
ليست افتخارات کسب شده
- دريافت تنديس طلائي كيفيت 2002 لندن
- دريافت تنديس پلاتين كيفيت 2003 نيويورك
- دريافت تنديس الماس كيفيت 2004 فرانكفورت
- برگزيده يكصد برند برتر كشور در سال 1387
- صادركننده نمونه استان در صنعت فرش در سال 1387
- صادركننده برتر كشور در سال 1387
- دارنده گواهينامه 9001 - 2000 ISO

- جزو ۱۰۰كارآفرين برتر كشور

شركت‌هاي تاسيس شده
- موسس و مدير‌عامل شركت بازرگاني فرش عظيم‏زاده
- مدير‌عامل شركت «قو الماس خاورميانه»

فعاليت‌ها و سمت‌ها
- عضو اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف كشور
- عضو اتحاديه فرش فروشان

پیشنهادی احد عظیم زاده برای موفقیت : توصیه من به جوانان این است که منطقی فکر کنند. امیدشان به خدا و فکر و بازوی خودشان باشد. درستکار باشند و تلاش و تلاش و تلاش کنند.

احد عظیم زاده : موفق ترین تاجر فرش در دنیا
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

انوشه انصاری کار آفرین و اولین زن فضانورد ایرانی


انوشه انصاری کار آفرین و اولین زن فضانورد ایرانی

انوشه انصاری در 21 شهریور 1345 در مشهد به دنیا آمد. در چهار سالگی به همراه خانواده به تهران نقل مکان کردند . انوشه انصاری تا سن ۱۶ سالگی در ایران زندگی کرد و در سال 1361 با شروع جنگ تحمیلی همراه خانوادش به آمریکا مهاجرت نمود. سال های پایانی دبیرستان را در آن كشور گذراند و سپس برای اخذ مدرك كارشناسی در رشته مهندس الكترونیك و علوم كامپیوتر وارد دانشگاه جرج میسون شد. انوشه بعد از پایان موفقیت‌آمیز دوره لیسانس برای كسب مدرك فوق‌لیسانس خود وارد دانشگاه جرج واشنگتن شد و مطالعات خود را در این دانشگاه ادامه داد و مدرك كارشناسی ارشد را در رشته مهندسی الكترونیك اخذ کرد .

بعد از اخذ مدرک کارشناسی ارشد در شرکت مخابراتی MCI از زیرمجموعه‌ های شرکت بزرگ ورایزون مشغول به کار شد.او چندین مقاله و دو پاتنت برای كار روی گره‌های یك شبكه بیسیم و‌ عملگرهای اتوماتیك دارد.

انوشه انصاری زمانی که در شرکت مخابراتی MCI کار می کرد با حمید انصاری آشنا شد و در سال 1369 با یکدیگر ازدواج کردند.

نام خانوادگی انوشه پیش از ازدواج با حمید انصاری، رئیسیان بوده که با ازدواج به نام خانوادگی همسرش تغییر داده است.

انوشه انصاری در سال ۱۳۷۲ خورشیدی، به همراه همسر و امیر انصاری (برادر همسرش) شركتی به نام تله‌كام تكنولوژیرا در تگزاس پایه‌گذاری كردند که در زمینه‌ ارائه‌ خدمات شبکه‌ های مخابراتی و تامین ادوات و فعالیت می‌ کرد

عملکرد خوب تله‌كام باعث ترغیب چند شرکت بزرگ برای خرید آن شد و در نهایت شرکت Sonus Networks آن را خرید. انوشه به معاونت Sonus رسید و مدیریت بخش آی‌ پی هوشمند را هم به دست گرفت .

در سال ۲۰۰۶ انوشه انصاری با همکاری همسر و امیر انصاری شرکت Prodea Systems را تاسیس کردکه علاوه بر ریاست برهیات مدیره، مدیر عامل آن نیز هست.

انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی دنیا و چهارمین نفری است که هزینه سفر فضایی خود را پرداخت کرده است.

انوشه انصاری می گوید : حاضرید چقدر برای تحقق رویاهای خود بپردازید؟ قیمت واقعی یک رویا به راستی چقدر است ؟ من آماده هستم تا زندگی خود را برای تحقق رویاهایم فدا کنم .

از زمانی که دختر کوچکی بودم شب های تابستان محو تماشای ستارگان می شدم، آرزوی پرواز را در سر داشتم و این رویا همیشه در قلب من زنده و محرکی برای موفقیت کاریم بود تا اینکه فرصتی پیش آمد که آرزویم تحقق یابد.

انوشه انصاری مجموعه آزمایش های علمی ذیل را برای آژانس فضایی اروپا در طول 9 روز اقامت خود در ایستگاه بین المللی فضایی انجام داد:

- تاثیر تغییرات ماهیچه بر کمر درد .

- پژوهش در مورد علل کم خونی

- تاثیر تشعشات فضایی بر فضانوردان ساکن در ایستگاه بین المللی

انوشه انصاری پس از سفر به فضا تصمیم گرفت در این زمینه تحصیل کند. او مدرک کارشناسی ارشد دوم خود را در رشته ستاره شناسی گرفت.
انوشه انصاری مؤسسهٔ خیریه ٔبنیاد اَهورا را همراه جمشید انصاری اداره و حمایت مالی می‌کند. او همچنین در حوزهٔ خانه دیجیتال شرکت پرودیا سیستمز را با هدف راه‌اندازی یک سیستم پیشرفته برای آمیختن و استفادهٔ سهل‌تر از محصولات و فایل‌ها و تولیدات ابزار خانگی دیجیتال مانند ویدیو و صدا و به‌همراه امیر و حمید انصاری فیلم تأسیس کرد، که در تگزاس و در هندوستان دفاتر رسمی دارد

افتخارات کسب شده

- اولین فضانورد ایرانی دنیا

- دریافت جایزه ملی پیشگامان فضایی ایالات متحده آمریکا

- دریافت دکترای افتخاری علوم از دانشگاه جرج میسون

- دریافت جایزه نو آور سیمونز

- حضور در فهرست تاجران موفق مجله معتبر فورچن آمریکل

- کار آفرین برتر از سوی مجله زن شاغل آمریکا

انوشه انصاری کار آفرین و اولین زن فضانورد ایرانی
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

فرحناز مظفری کارآفرین در رشته نخ و طناب


فرحناز مظفری کارآفرین در رشته نخ و طناب

فرحناز مظفری در سال ۱۳۵۳ در روستای گميشان از توابع شهرستان گمیشان استان گلستان متولد شد. دوره چهار ساله دبيرستان را در تربيت معلم به تحصیل پرداخته است و بعد از آن در سال ۱۳۷۴ در رشته جامعه‌شناسی وارد دانشگاه می شود .از جمله دوره های آموزشی که گذرانداست مهارت های کار با کامپيوتر بوده است .

خانم فرحناز مظفری همزمان با تحصيل به تدريس نيز اشتغال داشته است. ایشان می گوید : با توجه به نيازهاي منطقه و شرايط اقليمي استان گلستان دريافتم كه توليد نخ و طناب در منطقه توجيه اقتصادي دارد، به ويژه اين‌كه در استان با كمبود اين كالا روبرو بوديم و واردات اين كالا از ديگر استان‌ها نيز نيازهاي استان را تأمين نمي‌كرد. در خانواده ما، ‌توليد طناب سابقه بسیار دارد، جد بزرگ من تاجر طناب بوده و در کار صادرات و واردات آن به شوروی سابق از طريق آستارا فعال بوده‌است. جد ما عقیده داشت فرزندانش از طريق صنعت پيشرفت‌ خواهند کرد نه کشاورزی و دامپروری. با توجه به سابقه خانوادگی در زمینه طناب من نيز به پدرم پيشنهاد کردم که سرمايه‌ای برای تاسيس کارخانه توليد طناب‌هاب صنعتی در اختيارم قراردهد که با استقبال پدرم روبه‌رو شد. علاوه بر آن سرمايه ای که پدرم در اختیارم گذاشت، توانستم مبلغ ۴۳ ميليون تومان هم وام با استفاده از تبصره ۳ بگيرم و کار را آغازکنم.

در ۱۲ تيرماه ۱۳۷۷ جواز تأسيس کارگاه خود در شهرک صنعتی گمیشان را می گیرد و در خرداد سال ۱۳۷۸ با رسيدن ماشين آلات مورد نياز کارگاه خودش را راه‌اندازی می کند.

انگيزه‌ي اصلي كارآفريني خانم مظفری ثروت آفرینی و توليد ثروت بوده است. در تيرماه 1377 در ناحيه صنعتي بنادر شهرستان بندر تركمن در زميني به وسعت 2100 مترمربع كارآفريني را شروع می کند كه با تاسيس سالني به مساحت 600 مترمربع و در ادامه با افزايش سالن ديگري به مساحت 200 مترمربع بوده است.

خانم مظفری در ارديبهشت سال 1387 توليد آزمايشي کارگاه خود را را شروع می کند و با همان توليدات آزمايشي با دادن ضمانت مصرف و همراه با خدمات پس از فروش وارد بازار می شود. در سال مذکور با ارايه طرح تكميلي به سازمان صنايع روستايي ميزان توليد را گسترش می دهد.

خانم فرحناز مظفری مؤسس و عضو هيأت مديره اتحاديه غير دولتی زنان توانمند استان گلستان و مديرعامل شرکت نخ و طناب مظفری می‌باشد . ایشان در كارخانه خود20 كارگر دارد و سالانه حدود 1200 تُن نخ كادويي و شيشه‌دوزي و …. توليد مي‌كند. خانم فرحناز مظفری می گوید: حضور در بازارهای جهانی هدف اصلی تجارت من، است و در حال رايزني‌هاي با كشورهاي حوزه‌ي خليج فارس برای صادرات هستیم. كارخانه در سه شيفت فعاليت می کند و در هرشيفت پنج كارگر کار می کند. در کارخانه 5 نفر كارمند اداري مشغول به كار هستند.

خانم مظفری در زمینه بازاریابی می گوید : من بازاريابی را از مزارع شروع کردم به‌ طوری‌ که با مشتری‌ها مستقيما ارتباط برقرار کردم، و از آن‌ها خواستم در صورت تمايل به جنس به کارخانه مراجعه نکنند بلکه از بازار پيگيری کنند، اين‌ کار سبب شد که عمده فروش‌ها به سراغ ما بيايند. در حال حاضر بازار کار ما شامل استان‌های سمنان، گلستان، خراسان، گيلان، مازندران، قزوين و تهران می‌باشد .

مشاغل وعناوين كسب‌شده:

شغل
- مشاور امور بانوان اداره‌ي آموزش و پرورش گميشان
-معلم راهنماي امور شاهد و ايثارگران

-دبير دبيرستان‌هاي گميشان
عضويت در NGOها
- عضو انجمن زنان توانمند استان گلستان
- عضو انجمن زنان كارآفرين كشور
-عضو انجمن خيرين مدرسه‌ساز

افتخارات کسب شده

- معرفي بعنوان اولين زن صنعتگر كشور از طرف شبكه پيام‌نما كشور
-ساخت 4 فيلم بلند از روند فعاليت‌هي كارآفريني بنده توسط صدا و سيماي سراسري و استاني
- دريافت لوح تقدير و تنديس و جايزه‌ي ويژه بعنوان زن نخبه در ميان ده زن برگزيده‌ي كشور در اولين جشنواره‌ي زن و روستا (عذرا) شهريور 1380 تهران
- دريافت لوح تقدير به عنوان زن توانمند در سطح استان در سال 1381
-دريافت لوح تقدير به عنوان توليدكننده‌ي نمونه در صنايع روستايي در سال 1382
-دريافت لوح تقدير بعنوان بانوي صنعتگر نمونه از طرف سازمان صنايع و معادن استان از سال 1384
-دريافت لوح تقدير بعنوان زن كارآفرين موفق از طرف استاندار گلستان تابستان 1385
- دريافت لوح تقدير بعنوان كارآفرين برتر استان از طرف سازمان كار و امور اجتماعي در سال 1385
- دريافت لوح تقدير بعنوان نخبه اقتصادي شهر در سال 1386 از طرف شهرداري شهر گميشان
- دريافت لوح تقدير بعنوان بانوي خير از طرف چندين سازمان استان
- دريافت لوح تقدير بعنوان كارآفرين موفق از طرف كارگروه اشتغال شهرستان تركن در سال 1386
- دريافت لوح تقدير بعنوان كارآفرين برتر كشور از طرف وزارت صنايع و معادن در سال 1386

فرحناز مظفری کارآفرین در رشته نخ و طناب
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

ﻋﺒﺎس ﺑﺮزﮔﺮ ﮐﺎرآﻓﺮﯾن ﮔﺮدﺷﮕﺮی


ﻋﺒﺎس ﺑﺮزﮔﺮ ﮐﺎرآﻓﺮﯾن ﮔﺮدﺷﮕﺮی

عباس برزگر متولد و ساکن روستای بزم از توابع شهرستان بوانات در استان فارس است. عباس برزگر از هفت سالگی به کار دست فروشی می پرداخت و بعد مشغول به کار نان خشکی شده بود. کارش را با درآمد روزانه ٣ هزار تومان شروع کرده است. روستای بزم نه جاذبه خاصی دارد نه چندان حاصلخیز است ، اما با معرفی درست توسط عباس یرزگر توانسته در کتاب راهنمای گردشگری یونسکو، عنوان شگفت انگیزترین تجربه گردشگری ایران را از آن خود کند. ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﮔﺮدﺷﮕﺮی ﺑﻮاﻧﺎت ﺳﻪ اﺗﺎق ﻗﺪﯾﻤﯽ دارد ﮐﻪ ﻫﺮﮐﺪام ﺣﺪود ۷۰۰ ﺳﺎل ﻗﺪﻣﺖ دارﻧﺪ و ۵۰۰ دﻻر ﻫﺰﯾﻨﻪ ﯾﮏ ﺷﺐ اﻗﺎﻣﺖ در اﯾﻦ اﺗﺎﻗﻬﺎ اﺳﺖ. ‫ وﯾﻼﻫﺎی وﺳﻂ ﺑﺎغ، ﮔﺎﻟﺮی ﻋﮑﺲ و ﻣﻮزه ﻣﺮدم ﺷﻨﺎﺳﯽ و ﮐﺸﺎورزی، ﺳﻮﺋﯿﺖﻫﺎی ﻣﺪرن و ﺳﻨﺘﯽ و ۶ اﺗﺎق ﻋﻤﻮﻣﯽ ﮔﻮﺷﻪ ای از اﻣﮑﺎﻧﺎت اﯾﻦ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ اﺳﺖ. در حال حاضر هزینه هر شب اقامت در دهکده گردشگری او چیزی حدود ٣ میلیون تومان است. درآمد عباس یرزگر تا ۵‌ سال آینده حدود ۵۴‌ میلیارد دلار خواهد بود که فراتر از درآمد نفتی کل کشور است.

او تنها ٣٨ سال دارد و درآمدزایی چشمگیرش با یک اتفاق معجزه آسا آغاز شده است . شروع کار گردشگری عباس برزگر از پذیرای از دو گردشگر در راه مانده آلمانی شروع می شود. بعد از این پذیرایی به توصیه گردشگران مذکور 7 توریست آلمانی دیگر از روستای بزم بازدید کرده و در پایان بازدید خود 200 هزار تومان پول به عباس هدیه می دهند.

ﻋﺒﺎس برزگر با این پول به اﯾﻦ ﻓﮑﺮ می افتد ﮐﻪ ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ از ﮔﺮدﺷﮕﺮان در ﯾﮏ روﺳﺘﺎی ﺑﺎ ﺻﻔﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ راه ﺑﺮای ‫ﮐﺴﺐ و ﮐﺎر ﻣﯽﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺎﺷﺪ. از آن موقع تا حالا در طول نه سال ۱۸ ﻫﺰار ﮔﺮدﺷﮕﺮ ‫ﺧﺎرﺟﯽ ازروﺳﺘﺎی ﺑﺰم دیدن کرده اند . ﻋﺒﺎس برزگر ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﮐﺎرآﻓﺮﯾﻦ ﺑﺮﺗﺮ در ﺻﻨﻌﺖ ﮔﺮدﺷﮕﺮی تاکنون ﺗﻮاﻧﺴﺘﻪ ۱۲۶ ﻟﻮح ﺳﭙﺎس ﺑﮕﯿﺮد و درآﻣﺪ ‫روزاﻧﻪ اش از روزی ﺳﻪ ﻫﺰار ﺗﻮﻣﺎن ﺑﻪ ۶ ﻣﯿﻠﯿﻮن ﺗﻮﻣﺎن ﺑﺮﺳﺪ. ﻋﺒﺎس برزگر به ۲۸ ﮐﺸﻮر دﻧﯿﺎ ﺳﻔﺮ ﮐﺮده است و مساحت ﺧﺎﻧﻪ ۸۰ ﻣﺘﺮی او اﻻن ﺑﻪ ۲۱۰ ﻫﺰار ﻣﺘﺮ رﺳﯿﺪه اﺳﺖ. نیلوفر‫ و زﻫﺮا دختران او ﮐﻮﭼﮑﺘﺮﯾﻦ راﻫﻨﻤﺎﯾﺎن اﯾﺮاﻧﯽ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺷﺪه اﻧﺪ.

‫ﻋﺒﺎس ﺑﺮزﮔﺮ ﻗﺼﺪ دارد ﺑﺎ‫ﮐﻤﮏ اﯾﻞ ﻋﺸﺎﯾﺮی ﯾﮏ ﻫﺘﻞ ﻋﺸﺎﯾﺮی در ارﺗﻔﺎﻋﺎت روﺳﺘﺎی بزم ﺑﻨﺎ ﮐﻨﺪ. به گفته او اﯾﻦ ﻫﺘﻞ ﯾﮑﯽ از ﮔﺮاﻧﺘﺮﯾﻦ ﻣﺮاﮐﺰ اﻗﺎﻣﺘﯽ اﯾﺮان ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.

‫ از نظر عباس برزگر ‫ رﻓﺘﺎر درﺳﺖ با ﻣﻬﻤﺎن ﺧﺎرﺟﯽ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ راه ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ از اوﺳﺖ . ﺑﺮزﮔﺮ از ﮔﺮدﺷﮕﺮان ﺧﺎرﺟﯽ در روﺳﺘﺎ ﺑﺎ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﮐﺸﺎورزی ﺧﻮد ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ ﻣﯽﮐﻨﺪ .ﺧﺎﻧﻮاده و اﻫﺎﻟﯽ روﺳﺘﺎی بزم ‫ﺻﺒﺤﻬﺎ ﺑﺎ ﻋﺴﻞ ﻃﺒﯿﻌﯽ و ﮔﺮدوی زﻣﯿﻨﻬﺎی ﺧﻮدﺷﺎن از ﻣﺴﺎﻓﺮان ﭘﺬﯾﺮاﯾﯽ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ. ‫

ازنظر عباس برزگر ﻣﺸﮑﻞ ﻣﺎ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ منتظر هستیمﺗﺎ دﯾﮕﺮان ﺑﺮای ﻣﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ رﯾﺰی ﮐﻨﻨﺪ. در ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺟﻮاﻧﺎن ﻣﯽﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺑﺎ ﮐﻤﯽ ذوق ‫و ﺳﻠﯿﻘﻪ ﮐﺎری ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﻢ ﺧﻮدﺷﺎن درآﻣﺪ ﺧﻮﺑﯽ داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻫﻢ دﯾﮕﺮان از ﮐﻨﺎر آﻧﻬﺎ ﺳﻮد ﺑﺒﺮﻧﺪ

ﻋﺒﺎس ﺑﺮزﮔﺮ ﮐﺎرآﻓﺮﯾن ﮔﺮدﺷﮕﺮی
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

دکتر کاظم معتمدنژاد بنیانگذار رشته ارتباطات در ایران


دکتر کاظم معتمدنژاد بنیانگذار رشته ارتباطات در ایران

دکتر كاظم معتمدنژاد پدر علوم ارتباطات و روزنامه نگاري ايران در سال 1313 هجري شمسي در روستاي مود از بخش مركزي شهرستان بيرجند در خانواده اي فرهنگي – روحاني به دنیا آمد. شغل پدرش فرهنگي و مدير دبيرستان بود.دکتر معتمد نژاد تحصيلات ابتدايي و قسمتي از تحصيلات متوسطه خود را در روستای مود وقسمت ديگر را در شهر بيرجند و سال ششم ادبي را در دبيرستان مروي تهران به پایان رسانید. يكسال در دانشگاه ادبيات زبان فرانسه خواند و سپس در رشته حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران مشغول تحصيل شد. در سال 1336 به اخذ درجه ليسانس و در سال 1339 به اخذ درجه دكترى در رشته قضائى از دانشكده حقوق و علوم سياسى دانشگاه تهران نائل گرديد. در زمان تحصيل در دوره كارشناسي با دكتر مصباح زاده مدير وقت روزنامه كيهان، كه استاد ايشان نيز بود رابطه دوستانه اي برقرار كرد. وقتي استاد از دانشجويان دوره دكتري براي همكاري در مؤسسه كيهان دعوت كرد، دكتر معتمدنژاد به محيط روزنامه وارد شد و بعد ازمدت زمان کمی از مترجمي فرانسه، به مسئوليت گروه خارجي و مقالات ارتقاء يافت.روزنامه كيهان براي دکتر کاظم معتمد نژاد بورسيه اي از دولت فرانسه دريافت كرد وپس از اعزام به فرانسه موفق به اخذ دكتراي حقوق، علوم سياسي از دانشگاه سوربن فرانسه گردید و همزمان از انستيتوي مطبوعات و علوم نظري دانشگاه پاريس دكتراي تخصصي روزنامه نگاري را دریافت کرد . وي در سال 1342 شمسي با انديشه تاسيس نخستين دانشكده روزنامه نگاري با كوله باري از دانش روزنامه نگاري، ارتباطات، حقوق و علوم سياسي به کشور بازگشت از سال 1344 ش در سمت استادياري در دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران مشغول فعالیت شد . دکتر معتمد نژاد از آغاز ورود به ايران با مؤسسه كيهان همكاري داشت.
مؤسسه كيهان در سال 1343 ش پيشنهاد دکتر معتمد نژاد را براي يك دوره عالي روزنامه نگاري پذيرفت و براي اين منظور از 25 نفر بين داوطلبان ديپلم انتخاب شدند. اين دوره عالي در پايان دوره دو ساله به مؤسسه عالي مطبوعات و روابط عمومي تغيير نام داد. وی از سال ۱۳۴۶ وکیل پایه یک دادگستری شده و از سال ۱۳۷۹ مشاور حقوقی اتحادیه بین‌المللی ارتباطات دور بود . اسم مؤسسه در سال 1350 شمسی به دانشكده علوم ارتباطات اجتماعي تغيير يافت. در اين وقت دکتر معتمد نژاد از دانشياري دانشكده حقوق دانشگاه تهران استعفا و در سمت معاونت دانشكده در دانشكده علوم ارتباطات اجتماعي مشغول به فعالیت شد.
طی سال های 59-1356 دکتر معتمد نژاد سمت رياست دانشكده علوم ارتباطات اجتماعي را بر عهده داشت. دانشكده مذكور با پيش آمدن انقلاب اسلامي تعطيل و در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي به عنوان يك گرايش ادغام گردید. دكتر معتمدنژاد با تعطيل شدن دانشگاه ها، به شهر پاريس رفت و در آنجا به تدريس و تحقيق پرداخت. دکتر معتمد نژاد بعد از انقلاب در سال 1368 ش به ايران بازگشت و در تاسيس دانشكده علوم ارتباطات اجتماعي مشاركت فعال دشت. و از جمله افرادی بود که در راه اندازي دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري در دانشکده تلاش های زیادی کرد و در سال 1375 با پذيرفته شدن دوره دكتراى ارتباطات در وزارت فرهنگ و آموزش عالى به آرزوى ديرين خود رسيد
دكتر معتمدنژاد در طول حیات خویش استاد تمام وقت دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه علامه طباطبايي بود و درتشكيل و عضويت انجمن فرانسوي علوم ارتباطات و اطلاعات، انجمن بين المللي تحقيق در ارتباطات جمعي ،انجمن دفاع از آزادي مطبوعات، انجمن بين المللي حقوق قضا،انستيتوي بين المللي ارتباطات نقش عمده ای داشته است.

زنده یاد دکتر معتمد نژاد در رشته خودش سوابق کاری متعددی دارد که از مهمترین آنها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

- مشاور حقوقی اتحادیه بین‌المللی ارتباطات دور

- عضو هیأت مؤسس مرکز مطالعات فراملی ارتباطات و اطلاعات در کشورهای آسیا ،آفریقا و آمریکای لاتین ، پاریس

- عضو مؤسس مرکز پژوهش‌های ارتباطات وابسته به دانشگاه علامه طباطبایی و وزارت پست و تلگراف و تلفن
- پیشنهاد دهنده تاسیس مرکز مطالعات و تحقیقات ارتباطات در آسیای مرکزی با همکاری یونسکو در تهران .

- عضویت در انجمن‌های علمی بین‌المللیعضو انجمن بین‌المللی تحقیق در ارتباطات جمعی

- عضو انجمن بین‌المللی حقوق فضا

- عضو انجمن فرانسوی علوم ارتباطات و اطلاعات

دکتر معتمد نژاد 29 عنوان كتاب نگاشته بود كه از ميان آنها تنها 9 اثر چاپ شده، پنج عنوان هم آماده چاپ و پانزده عنوان كتاب ديگر در حال آماده شدن براي چاپ و انتشار است برخی از تالیفات استاد دکتر کاظم معتمدنژاد عبارتند از:

- معتمدنژاد، دکتر کاظم. اجلاس جهانی سران درباره جامعه اطلاعاتی. تهران: مرکز پژوهش‌های ارتباطات، ۱۳۸۲

- معتمدنژاد، کاظم. ارتباطات بین‌المللی. تهران: دانشگاه علامه طباطبایی؛ دانشکده علوم اجتماعی، ۱۳۷۲

- معتمدنژاد، کاظم. مطالعات و تحقیقات انتقادی در ارتباطات اجتماعی. تهران: صدا و سیما؛ واحد تحقیقات اجتماعی و ارزشیابی برنامه‌ها، مهرماه ۱۳۶۸

- معتمدنژاد، کاظم. مطالعات و تحقیقات انتقادی در ارتباطات اجتماعی. تهران: سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی، تابستان ۱۳۶۷

- معتمدنژاد، کاظم. وسایل ارتباط جمعی؛ جلد یکم: چاپ دوم با اصلاحات و اضافات. تهران: دانشگاه علامه طباطبایی، ۱۳۷۱

- معتمدنژاد، کاظم. وسایل ارتباط جمعی و خبری. تهران: مؤسسه عالی علوم ارتباطات اجتماعی، ۱۳۴۸،

- معتمدنژاد، کاظم. وسایل ارتباطی وخبری (ارتباطات ووسایل ارتباطی). تهران: مؤسسه عالی علوم ارتباطات اجتماعی، بدون تاریخ، ۳ ج.

مرحوم دكتر معتمدنژاد بيش از 70 مقاله علمي به مجامع بين المللي و يا مجلات ارائه داده و يا خود در تشكيل سمينارها و كنفرانس هاي علمي نقش مهمي داشته است. مرحوم دكتر معتمدنژاد در سال تحصيلي 1374-1373 به عنوان استاد نمونه دانشگاه هاي كشور از دست رياست جمهوري وقت لوح تقدير دريافت كرده است. همچنين در سال 1384 و براساس مصوبه هيئت دولت نشان درجه يك دانش را از دستان رئيس جمهوري وقت دريافت كرده است.

پروفسور معتمدنژاد در روز پنج شنبه 14 آذر ماه 1392 بعد از يك دوره طولاني بيماري در سن 81 سالگي در تهران درگذشت.

 

دکتر کاظم معتمدنژاد بنیانگذار رشته ارتباطات در ایران
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

دکترخليل سلطان القرائي: استاد علوم تربیتی


دکترخليل سلطان القرائي: استاد علوم تربیتی

خليل سلطان القرائي در سال 1329 در شهر تبريز در يك خانواده متدين و عالم به دنيا آمد. دوران تحصيلات ابتدايي و دبيرستاني را در شهر تبریز گذراند و در كنار آن به كسب علوم قراني نزد علماي ديني پرداخت . درسال 1346ديپلم متوسطه را از دبيرستان لقمان شهر تبریز اخذ کرد . درهمان سال وارد دانشگاه تبريز شد و در رشته فلسفه به تحصیل پرداخت. تحصیلات كارشناسي و كارشناسي ارشد رشته فلسفه را تا سال 1355 ادامه داد . مرحوم حسن قاضي طباطبائي، مرحوم اكبر محقق‌ علمي ، مرحوم مرتضوي برازجاني ، دكتر حسن خانلو ، دكتر رحيمي موقر، دكتر مهرگان، دكتر رجايي خراساني ، دكتر تسليمي، ‌دكتر عيوضي و دكتر محمود نوايي از مهم ترین استاتید و مربيان خليل سلطان القرائي بودند. پس از عزيمت به فرانسه در سال 1359 دكتراي رشته فلسفه تعليم و تربيت را از دانشگاه ميراي فرانسه كسب كرد. دکتر خلیل سلطان القرایی در سال 1361 به عنوان عضو هيئت علمي در گروه علوم تربيتي دانشگاه تبريز مشغول به كار می شود و در حال حاضر استاد پایه تمام می باشند. ایشان بعد از بازگشت از فرانسه با سركار خانم دکتر صديقه حسين پور سخا که متخصص كودكان است ازدواج كردند. ایشان علاقه ویژه ای به کوهنوردی داشته و در دانشگاه تبریز گروه کوهنوردی اساتید دانشگاه تبریز را راه اندازی کرده و در طول فعالیت این گروه ریاست آن را بر عهده داشته است . دکتر خلیل سلطان القرایی همراه با اساتید این گروه به اكثر قله هاي معروف داخل كشور و بعضي از قلل خارج از كشور صعود كرده اند. از ویژگی های بارز دکتر خلیل سلطان القرایی مهربانی با دانشجویان،حل مشکلات علمی دانشجویان و سفارش آنها به توکل به خداوند و احترام به پدر و مادر می باشد . رفتار بسیار مناسب و متواضعانه با اساتید دانشکده های دیگر از جمله صفات بارز دکتر خلیل سلطان القرایی می باشد.

از مهمترین مشاغل و سمت هاي مورد تصدي دکتر خليل سلطان القرائي می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

- مديريت گروه علوم تربيتي دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي حدود 20 سال

- معاونت آموزشی دانشكده علوم تربیتي و روانشناسی دانشگاه تبریز

- حضوردر تمام شوراهاي دانشكده علوم تربیتي و روانشناسی دانشگاه تبریز

- عضو هيئت تحريريه فصلنامه روانشناسي دانشگاه تبريز

- سرپرست گروه كوهنوردي استادان و كاركنان دانشگاه تبريز

- عضو هيئت مديره كتابخانه ملي و فعلا هم عضو هيئت امناي كتابخانه مركزي تبريز

از شاگردان دکتر خليل سلطان القرائي كه تا مقطع دکتری ادامه تحصيل داده و در دانشگاه هاي مختلف کشور مشغول فعالیت هستند مي توان به دكتر محرم آقا زاده، دكتر عليرضا حسيني پور، دكتر مرعشي، دكتر يوسف اديب ، دكتر جواد حاتمي، و ... اشاره كرد.

از دکتر خليل سلطان القرائي مقالات متعددی در مجلات دانشكده ادبيات دانشگاه تبريز، دانشگاه مشهد و پژوهشكده قم به چاپ رسیده است . ایشان مقالات زيادي در سمينارها و همايش هاي مختلف داخلی و خارجی ارایه کرده اند. دکتر خلیل سلطان القرایی کتاب فلسفه تعلیم و تربیت و آرای تربیتی که توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است را به رشته تحریر در آورده اند.

دکترخليل سلطان القرائي: استاد علوم تربیتی
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

دکتر پرویز پیران: جامعه شناس شهری


دکتر پرویز پیران: جامعه شناس شهری

دکتر پرویز پیران در سال۱۳۲۹ درهمدان متولدشد. تحصیلات ابتدایى و دبیرستان را در شهرهای همدان، صحنه و کرمانشاه تا پایان دوره متوسطه ادامه داد و در سال۱۳۴۹ دیپلم ریاضى را در همدان به صورت متفرقه گرفت. پرویز پیران در سال ۱۳۴۹ در رشته جامعه شناسى دانشکده ادبیات و علوم انسانى دانشگاه ملى (شهید بهشتى بعدى) تحصیل را آغاز مى کند . برجسته ترین استاد دکتر پیران آقاى محمدرضا مظهرى بوده که به پیران توصیه مى کند براى ادامه تحصیل به خارج از کشور برود . پرویز پیران در سال۱۳۵۳ از دانشگاه فارغ التحصیل ویک ماه پس از شروع تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد جامعه شناسى دانشگاه تهران براى ادامه تحصیل به خارج از کشور می رود و در دانشگاه ایالتى مورهد ایالات متحده تحصیلات خودش را ادامه مى دهد. پس از ۱۱ ماه از دانشگاه فارغ التحصیل و به عنوان دستیار پروفسور پلى فورپ استاد معروف جرم شناسى آمریکا در همان دانشگاه مشغول به فعالیت مى شود . عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد او تحلیل محتواى اشعار سفیدپوستان از نظر روانشناسى اجتماعى می باشد.

در مقطع دکترا، در دو گرایش توسعه و روششناسى به کسب علم مىپردازد و براى تز دکترا تاریخ نگارى مکتب آنال فرانسه را مورد بررسى قرار مىدهد . همزمان با تحصیل از دانش و آگاهى رابرت جى آنتونیو جامعه شناس شهیر آمریکایى بهرههاى زیادی مىبرد و به عنوان مربى، تدریس در دانشگاه کانزاس را آغاز مىکند و با اخذ مدرک دکترا، عضو هیأت علمى دورههاى فوق لیسانس و دکتراى دانشگاه مذکور مىگردد. در زمان تحصیل در مقطع دکتراى جامعه شناسى به عنوان دانشجوى برجسته شناخته مىشود و جایزه دى کلارک را به همین مناسبت دریافت مىکند. دکتر پیران۴سال در دانشگاه کانزاس تدریس و در آن مدت در۷ کنفرانس ملى و بینالمللى شرکت و۶مقاله به زبان انگلیسى به چاپ مىرساند. دکتر پرویز پیران در اوایل انقلاب به کشور بازمىگردد و در دانشگاه علامه طباطبایى، دانشکدههاى هنرهاى زیباى دانشگاه تهران و دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتى به تدریس مىپردازد.

دکتر پرویز پیران ۳ کتاب به زبان انگلیسى تألیف کرده که توسط سازمان ملل متحد چاپ شده است. کتاب فقر در ایران (مشترک)، ترجمه کتاب شهرنشینى در خاورمیانه (مشترک) وکتاب جنبش هاى اجتماعى (زیر چاپ)از دیگر تالیفات این استاد دانشگاه می باشد. تاکنون از دکترپرویز پیران بیش از ۵۰ مقاله به زبان فارسى و ۱۰ مقاله به زبان انگلیسى به چاپ رسیده است . ایشان عضو هیأت مشاوران علمى فصلنامه کودکان ، جوانان و محیط زیست دانشگاه کلرادو ایالات متحده آمریکا و عضو هیأت مشاوران پنج مجله داخلى رفاه اجتماعى ، علوم محیطى ، مدیریت شهرى و اطلاعات سیاسى – اقتصادى می باشند . دغدغه این جامعه شناس، تدوین نظریه آغازین و هدایت کننده جامعه ایران بوده که بعد از تحلیل محتواى ۳۰۰ متن تاریخى ایران در مدت ۲۰ سال که به کمک دانشجویانش انجام گرفته، نظریه راهبرد و سیاست سرزمینى جامعه ایران را عرضه مى دارد. در تحلیل سه سطحى او، فرهنگ ایرانى، فرهنگى آکنده از عوامل متضاد و محصول سنتز فرهنگ هاى گوناگون تعریف مى شود . پرویز پیران بعد از دو دهه تحقیق میدانى تأکید مى کند مفهوم حاشیه نشینى از اساس نادرست است و به جاى آن کاربرد اصطلاح اسکان غیررسمى را توصیه مى کند . وى با ارائه نظریه امتناع جامعه ایران از مشارکت به معناى علمى و تخصصى آن و نه همکارى گریزناپذیر به این باور رسیده که مشارکت در ایران به مفهوم تخصصى قوام نگرفته است. دکتر پیران طرح شهردار مدرسه را در چهارمین کنگره جهانى شهرهاى آموزش دهنده در شیکاگوى آمریکا مطرح مى کند که این طرح به عنوان یکى از ۱۷ طرح منتخب از میان ۵۶۰ طرح معرفى مى شود. در سال ۱۹۹۷ این طرح در گزارش یونسکو به عنوان تجربه موفق آموزش شهروندى شناخته شد.

ایشان نظریه مقیاس شهرى و مقیاس ابنیه منفرد را به کنگره جهانى معمارى شهر در دانشکده معمارى دانشگاه فلورانس ایتالیا ارائه کرده است و با این طرح، علت پا نگرفتن «شهروند» به معناى واقعى را به معضل زورمند مدارى نسبت مى دهد.

طرح شهروندمدارى ، طرح محله پاک ، طرح شورایارى و طرح سبزخواهان ایران از دیگر طرح هاى ارائه شده توسط دکتر پریز پیران مى باشد . پرویز پیران، مشاور ارشد سازمان ملل متحد است و در سال ۲۰۰۲ جایزه دفتر عمران این سازمان را به خاطر توسعه محلى و فقرزدایى شیرآباد زاهدان دریافت کرد . او مدیر پروژه کنفرانس جهانى بازسازى بم بود که موافقتنامه آن به امضاى کوفى عنان و سیدمحمد خاتمى رئیس جمهور سابق ایران رسید.

 

دکتر پرویز پیران: جامعه شناس شهری
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

دکتر حسین شکویی: جغرافیدان شهری


دکتر حسین شکویی: جغرافیدان شهری

دکتر حسین شکویی در سال 1312 در محله راسته كوچه تبريز پا به این جهان گذاشت. تحصیلات ابتدائی را در مدرسه شمس شهر تبریز به پایان رسانید . پس از اتمام تحصیلات ابتدایی وارد دبیرستان لقمان شد و نزد بزرگانی چون عباس دیهیمی و تقی میر فخرایی مدرس زبان فرانسه در دانشگاه تبریز به کسب علم پرداخت.

حسین شکوئی در سال ۱۳۳۴ وارد دانشگاه تبریز و در رشته تاریخ و جغرافیا مشغول به تحصیل گردید. از اساتید وی در مقطع تحصیلی کارشناسی می توان به دکتر  منوچهر مرتضوی ،استاد ادیب طوسی، استاد قاضی و دکترجهانگیر صوفی اشاره کرد. حسین شکویی علاوه دانش آموز نمونه علمي و اخلاقي در دبيرستان ، در ورزش نيز گوي سبقت را از دیگران ربود تا جائي كه به مقام كاپيتاني تيم واليبال جوانان تبريز دست يافت و ساليان سال حتي تا تحصيل در دوره تحصيلات كارشناسي و كارشناسي ارشد اين ورزش و كاپيتاني را در تيم ملي تبريز برعهده داشت. و به گفته خودش بیش از آن که به استاد رشته جغرافیا شناخته شود به آبشار زن در دانشگاه تبریز شهرت داشت.

پس از اتمام دوره كارشناسي در سال 1337 به شغل دبيري روی آورد و در دبيرستان هاي اسكو، تبريز و تهران به تدريس پرداخت . در سال 1346 کارشناسی ارشد در جغرافياي انساني با درجه ممتاز را از دانشگاه تهران اخذ کرد.

حسین شکویی به پاس فعاليت هاي علمي در دوره كارشناسي ارشد، از دانشگاه ميشيگان آمريكا بورس تحصيلي دريافت و عازم اين كشور گردید

لیکن به خاطرمشکلات خانوادگي و احساس مسئوليتي كه در قبال خانواده خود داشت، تحصيلات دكتري را در آمريكا نيمه تمام رها و به دانشگاه تبریز بازگشت. در اين دوره با داشتن مدرك كار شناسي ارشد به درجه استادياري ارتقاء يافت. حسین شکویی این بار برای تحصیل در دوره دکتری راهی كشور تركيه گردید و در سال 1354 درجه دکتری خود را در رشته جغرافيای شهري با درجه ممتاز از دانشگاه استانبول اخذ نمود . با شكل‌گيري دانشگاه تربيت مدرس از سال 1364با پذيرش مسئوليت رشته علوم جغرافيايي به اين دانشگاه انتقال يافت و يكي از پايه‌گذاران دوره‌هاي تحصيلات تكميلي در كشور گرديد. در اين مقطع دکتر حسین شکویی با درجه دانشياري بسترهاي توليد علم را در حوزه علوم جغرافيايي را هموارتر ساخت و مسئوليت برنامه‌ريزي در علوم جغرافيايي را در کشور بر عهده گرفت و با حضور و عضويت در فرهنگستان علوم و شورای عالی سمت تلاش كرد تا اين مهم نهادينه شود. افزون براين در دانشگاه تربيت مدرس مسئوليت هایي چون مدير گروه، رئيس بخش، معاون پژوهشي دانشكده و معاون آموزشي دانشگاه را بر عهده داشته است. در سال 1374دکتر حسین شکویی به پاس خدمات علمی خود به علم جغرافیا به عنوان استاد نمونه کشوری و در سال 1383 به عنوان چهره ماندگار جغرافیا شد.دکتر شکویی در تعريف جديد علم جغرافیا که به گفته خودش تقريباً تكميل تعريف قبلي او از این علم است ، جغرافیا را چنین تعریف می کند : جغرافيا مطالعة روابط انسان با محيط، با انسان يا مكان، از طريق ميانجي‌گري فرايندهاي نهادي و ساختاري است.

دکتر شکویی در مصاحبه خود پس از انتخاب شدن به عنوان چهره ماندگار کشور چنین می گوید : جغرافيا براي من نوعي زندگي بود. اگر دوباره به دنيا بيايم، باز هم مدرس جغرافيا مي شوم. اما زندگي‌ خود را تنظيم و شيوة آن را عوض مي‌كنم. راه معلمي به جاي خود، تدريس جغرافيا و علاقه به جغرافيا هم به جاي خود، اما شيوة زندگي خود را اين طور انتخاب نمي‌كنم كه حالا انتخاب كرده ام.

از مهمترین آثار دکتر شکویی می توان به تدوین کتاب های دیدگاههای نو در جغرافیای شهری ( کتاب برگزیده سال 1367)، جغرافیایی اجتماعی شهرها ( کتاب برگزیده سال 1374)، جغرافیای کاربردی و مکتب های جغرافیایی، اندیشه های نو در فلسفه جغرافیا (در دو جلد)، اشاره کرد. از دکتر حسین شکویی حدود بیش از50 مقاله در نشریات علمی از جمله پژوهش های جغرافیایی، رشد آموزش جغرافیا، فصلنامه تحقیقات جغرافیایی، مدرس علوم انسانی و ... به چاپ رسیده است.. وی علاوه بر سردبیری فصلنامه رشد جغرافیا طی دوازده سال ، عضو هیات تحریریه مجلات متعدد و معتبر علمی بود. راهنمایی سیزده پایان نامه کارشناسی ارشد و یازده رساله دکتری از جمله فعالیت های آموزشی دکتر حسین شکویی در دانشگاه تربیت مدرس است .

دکتر حسین شکویی: جغرافیدان شهری
انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۶

تهران - صندوق پستی 1474954578

با درس آموزی از موفقیت های دیگران مسیر موفقیت را هموارتر طی کنیم. کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وب سایت راه موفق می باشد.

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما